CMMT Revolution Ltd

Hoe Patrick Kowatsch van Cryptogold naar hier vluchtte

Ken je Patrick? Dat is de eigenaar van CMMT Revolution Ltd, vroeger verdiende Patrick zijn geld door in CryptoGold scam veel mensen te trekken. Hij vierde al eens dat hij 10.000 man in zijn team had! Crypto gold wordt op meerdere plaatsen op internet als SCAM betiteld, maar voordat we het artikel richting CMMT konden rondbreien hebben wij hetzelfde geconcludeerd n.a.v. een week durend onderzoek.

Deze “Team bouwer” zocht een bedrijf wat hem kon helpen een Engelse LTD op te zetten. Daar vond hij een partner in :

KRUEMMEL RECHTSANWALTSGESELLSCHAFT MBH

Een bedrijf wat nog 698 andere bedrijven heeft opgericht in het Verenigd Koninkrijk. En de secretariaatsservice is van hem. Maar goed, Patrick had zoveel geld “verdiend” met het aanbrengen van nieuwe slachtoffers en CryptoGold kwam steeds slechter in het nieuws en zoals het bij veel recruitment gedreven Multi Level Marketing organisaties gaat denkt de “TOP” dat zij het beter kunnen en beginnen een eigen SCAM. Ze hebben immers het “netwerk” al gebouwd.

Voor de bewijzen hoe hij is opgericht verwijs ik je naar de oprichtingsacte: klik hier daar kun je uit afleiden dat het bedrijf is opgericht op 15 november 2018 (precies VOOR de Bitcoin Piek) met het geweldige investeringskapitaal van 1 GBP ! Wellicht heeft hij het geld nodig gehad voor zijn luxe uitgaven? Want wanneer je de tijdlijn van Patrick volgt zie je alleen maar Moet Champagne en Louis Vuitton tassen voorbij komen en af en toe een getatoeëerde voet.

Wat iemand in zijn vrije tijd doet moet deze natuurlijk helemaal zelf weten, wat belangrijker is, zijn de volgende statements op de eigen pagina van CMMT, die overigens niet veel meer prijsgeeft dan dat ze Crypto Minen, Traden en dat ze in onroerend goed doen… wat wel heel goed wordt uitgelicht is hoe het compensatieplan in elkaar zit. En daarmee lijkt het de volgende Ponzi te zijn waar 1000-den mensen intrappen. Ons reist de vraag: Wat klopt er niet aan dit plaatje hieronder?

Laten we je opweg helpen. Het is een standaard site die basis gegevens weergeefft. 6 Traders op 22.000 man! 256 miners van de allerhoogste kwaliteit, weet je hoe weinig BTC die opleveren zeker als je dat met 22.000 mensen moet delen !!! Mensen denk zelf eens na, jullie kunnen toch ook rekenen, laat je niet verblinden door de mooie praatjes! Daar komt bij wanneer je in het Verenigd Koninkrijk gevestigd bent en deze activiteiten doet, moet je een FCA-regulering hebben (Engelse AFM of FSMA). Maar ook als je het vanuit Duitsland zou doen moet je je bij de BAFIN melden (de Duitse AFM / FSMA) de laatste is overigens een onderzoek gestart.

Ook wanneer je de Duitse Markt bestiert heb je voor bovenstaande activiteiten gewoon vergunning nodig om als Exchange te werken!!! En hieronder het compensatieplan:

Meer uitleg over wat ze doen krijg je ook niet, daarvoor moet je je eerst registreren. En iedereen op internet is gul om zijn of haar Affiliate Link te delen. Want ze willen allemaal veel geld verdienen en dat dat via een Ponzi is lijkt niemand wat te deren.

Wil je weten wat Ponzi is klik dan op de blauwe woorden en neem eens 10 minuutjes de tijd om jezelf te verdiepen.

Dit zijn volgens de Engelse KvK de zogeheten Companieshouse de twee eigenaren, controleer het via de blauwe link!

De hierboven geschreven tekst is een opinie van Cryptoplichters. Niets van deze informatie kan gelezen of gezien worden als investeringsadvies. Wij ondersteunen op geen enkele manier de handel in crypto’s. Het kopen en verkopen van cryptocurrencies moet als een hoog-risico-profiel-investering worden gezien. Zorg dat je zelf goed geïnformeerd bent alvorens de stap te maken. Wanneer je een beperkte site ziet, die onvoldoende informatie geeft. Google het dan eens !

#DJEO Doe Je Eigen Onderzoek! (Begin eens gewoon bij www.google.nl of www.google.be )

Wil je toch investeren, wil je toch van je geld af, denk dan eens aan: Stichting Cliniclowns

Boek dan een bedrag over op NL31INGB0000006640 t.n.v.

(c) 2020 alle gepubliceerde gegevens zijn uit openbare en publieke data gekomen. We hebben in totaal 0 euro aan onkosten gehad om alle gegevens openbaar te krijgen. Er is dus voldoende GRATIS informatie op internet aanwezig.

p.s. escapatoria24.com was een online sexshop van Patrick, die bestaat gelukkig niet meer. pako.big-network.de heeft ie ook maar offline gehaald. Een site waarbij je kon laten zien dat je VEEL mensen in een netwerk had zitten… die overigens wel leidt naar: https://philtrickminers.com/data/login.php ook een mining bedrijf wat nauwelijks activiteiten meer heeft… er blijkt dus een spoor te zijn wat men probeert te wissen. Maar het internet is geduldig ! Scammers met wie ze regelmatig samenwerken: Aleksandar Novakovic, Igor Horst.

2 gedachten over “CMMT Revolution Ltd

  1. Goeie morgen ,
    Heb jullie artikels gelezen en vind het top hoe jullie bedrijven onder de loep kunnen nemen. Daarmee dat ik eventjes jullie mening vraag want ben nog maar pas in dit wereldje van crypto gestapt en zie dat er zoveel scam is , wat heel jammer is voor btc en de markt daarrond. Nu mijn vraag is , wil je eventjes een bedrijf voor mij checken ? Een bedrijf waarmee ik nu al een paar weken mee bezig ben maar geloof niet alles wat ze zeggen . Het is een nieuw bedrijf uit Zweden en het gaat ook beetje de richting mlm uit en daar heb in toch iets minder ervaring mee . Nu vragen ze 550 euro instapgeld en voor ik dit doe wil ik toch professionele mensen die dit bedrijf eens onder de loep willen nemen voor ik erinstap en mijn centjes en die van vrienden kwijt zijn. Mag ik jullie deze informatie van het bedrijf eens opsturen en willen jullie mijden vertellen of het wel of niet een scam is ?

    Mvg Mario De Meyer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *